fbpx
Hem Lättlagat Godaste pastasalladen för vårens utflykter

Godaste pastasalladen för vårens utflykter

av Redaktionen

Njut av vårens utflykter med en härligt god pastasallad. Denna smakrika rätt är både enkel att göra och perfekt att ta med i picknickkorgen. Blanda färsk pasta med krispiga grönsaker, saftiga tomater, och en läcker dressing. Lägg till några bitar av din favoritost och färska örter för extra smak. Pastasalladen är både mättande och uppfriskande för alla vårens äventyr.

@feliciaskitchenstories

PASTASALLAD MED KYCKLING OCH KRÄMIG SÅS MED SMAK AV SWEET PAPRIKA & CHILI 🤤😍🌶️💥 𝐑𝐄𝐂𝐄𝐏𝐓 ⬇️ Sås 𝐈𝐧𝐠𝐫𝐞𝐝𝐢𝐞𝐧𝐬𝐞𝐫 – Creme fraiche naturell, 1dl – Creme fraiche paprika & chili, 2dl – Sweetchili sås, 1dl – Majonnäs, 0,5dl – Ev. lite salt och peppar efter smak #pastasalad #pastasallad #creamypasta #foryou #fyp #viral

♬ DON’T LET GO – KWADI

Att ha med sig en smakrik och mättande pastasallad på vårens utflykter är alltid en bra idé. Här är ett recept på en god sås som tar din pastasallad till nästa nivå.

Sås till pastasallad

Ingredienser
  • Creme fraiche naturell, 1 dl
  • Creme fraiche paprika & chili, 2 dl
  • Sweetchilisås, 1 dl
  • Majonnäs, 0,5 dl
  • Salt och peppar efter smak (valfritt)
Instruktioner
  1. Blanda alla ingredienser i en skål.
  2. Smaka av med salt och peppar om så önskas.
  3. Rör om tills såsen är jämn och krämig.

Denna sås är perfekt att blanda med din favoritpasta, grönsaker och kanske lite kyckling eller tofu för en komplett måltid. Packa ner i en matlåda och njut av en härlig pastasallad under vårens utflykter!

Facebook Kommentarer

Du kanske också gillar

Skriv en kommentar