fbpx
Hem Snacks Gårdschips bjuder på GT-chips

Gårdschips bjuder på GT-chips

av Maria Starberg

Tycker du om chips och Gin & tonic? Då kommer du antagligen älska denna nyhet från Gårdschips: GT-chipsen! 

Ny trend?

2019 gjorde Mojito-chipsen entré på snackshyllan och succén blev snabbt ett faktum. Därför har tillverkaren, Gårdschips, i år bestämt sig för att lansera ännu en uppfriskande smak på sina potatischips – nämligen Gin & tonic.

Faktum är att smaken lanserades redan i påskas och bara är på tillfälligt besök fram till och med sommaren, och vi på Nordisk Mat blev helt till oss när vi insåg att vi missat lanseringen! Exakt när chipsen kommer att plockas bort från butikerna är inte helt klart ännu, så det är kanske läge att införskaffa en påse eller två innan det är för sent! 

Chipsen finns bland annat på Hemköp och Mat.se.

Idén om GT-chips

2018 fick besökarna på Way Out West i Göteborg rösta fram sin drömsmak på chips och det året blev den vinnande smaken Mojito. Året efter fanns som bekant chipsen i butik, och succén gjorde att tillverkaren valde att fortsätta med samma koncept även i år efter att man på Way Out West 2019 fick rösta fram favoritsmaken för 2020. 

Om konceptet chips med smak av en populär drink kommer att fortsätta också nästa år är ännu inte bekräftat. Way Out West är, likt alla andra stora evenemang, inställt på grund av coronapandemin, så i så fall får 2020 års omröstning ske antingen online eller på något annat passande sätt!

Vilken drink skulle du helst se som smak på ett chips? Eller föredrar du dina chips utan drinksmak?

Facebook Kommentarer

Du kanske också gillar

Skriv en kommentar