fbpx
Hem Efterrätter Chokladglass med hemlig ingrediens som förvånar

Chokladglass med hemlig ingrediens som förvånar

av Redaktionen

Denna hemlagade chokladkvarg-glass har snabbt seglat upp som en ny favorit i många hem. Föreställ dig en sammetslen chokladglass, berikad med chokladdrizzel och en nypa havssalt för den där perfekta balansen – det är ren och skär magi.

@kalorismart

🍨KVARGGLASS CHOKLAD🍫 Denna glassen har verkligen blivit en ny favorit här hemma!! Krämig chokladglass med chokladrippel och havssalt, MAGISKT GOTT!🥳🤤 Tagga en choklad/glassälskare som måste prova detta!☀️ RECEPT (CA 600 GRAM) 500 g vaniljkvarg 0,2% 1 msk kakao Ca 1 dl sötströ 0,75 tsk xantangummi TOPPING 25 g proteinella Flingsalt 👩🏼‍🍳Vispa kvarg, xantangummi, kakao och sötströ fluffigt med en elvisp (vanlig visp går bra om man tar i lite), häll sedan ut i en behållare med lock. Toppa med toppingen och in i frysen 2-3 timmar (står den i frysen längre än så behöver den tinas innan servering). Makros/100 g: Ca 69 kcal 2 g fett 5 g kolhydrater 9 g protein

♬ originalljud – KALORISMART

Recept för cirka 600 gram kvargglass

För att göra denna ljuvliga glass behöver du följande ingredienser:

  • 500 g vaniljkvarg
  • 1 matsked kakao
  • Cirka 1 deciliter sötströ
  • 0,75 tesked xantangummi

Blanda samman ingredienserna och följ din glassmaskins instruktioner för en krämig och förförisk dessert. Detta är ett perfekt recept för dig som söker ett lättare alternativ men inte vill kompromissa med smaken. Låt dig förföras av denna glassens charm!

Facebook Kommentarer

Du kanske också gillar

Skriv en kommentar