Hem Recept Lyxig och krämig kantarellpasta för höstmys

Lyxig och krämig kantarellpasta för höstmys

av Redaktionen

Fånga höstkänslan med en krämig kantarellpasta som imponerar. Stek kantareller i smör tills de får en gyllene färg, tillsätt vitlök och schalottenlök för en extra smakdimension. Koka din favoritpasta och blanda sedan med svamp, grädde och parmesan. Toppa med färsk persilja och servera direkt för en middag som värmer både hjärta och själ.

Recept för 4 portioner:

  1. 300 g kantareller – Stek i smör tills gyllene.
  2. 2 vitlöksklyftor och 1 schalottenlök – Finhacka och fräs med svampen.
  3. 400 g pasta – Koka enligt anvisningarna.
  4. 2 dl grädde – Blanda med svampen.
  5. 1,5 dl riven parmesan – Rör ner i pastan.
  6. Färsk persilja – Hacka och strö över vid servering.
Facebook Kommentarer

Du kanske också gillar

Skriv en kommentar

Få det senaste nyheterna varje vecka

Prenumerera på vårt nyhetsbrev