fbpx
Hem Övrigt 5 kändisars frukostvanor

5 kändisars frukostvanor

av Maria Starberg

Vi spanar in hur kändisar brukar börja dagen. Någon äter inte en, men två frukostar. Ni kan säkert gissa vad Gunde Svan äter.

Justin Timberlake

Justin Timberlake äter inte en, men två frukostar. Hans första måltid inkluderar, våfflor med mandelsmör, samt en stor portion äggröra. Efter frukosten brukar Justin träna, för att direkt inta sin andra frukost som består av ägg och proteinkakor.

Justin Timberlakes frukost innehållet mycket protein, vilket är bra för träning. Mandelsmör är en ingrediens som inte är så vanlig till frukost i Sverige, men en s.k superfood som innehåller mängder med E-vitamin och har anti-inflammatoriska egenskaper.

Sedan går jag tränar på gymmet kommer jag att tanka upp sina trötta muskler med ett annat hårdkokt ägg eller en proteinkaka.

Jennifer Aniston

Jennifer Aniston brukar växla mellan sina tre favoritvarianter av frukost.

1. Smoothie med banan eller körsbär med proteinpulver. Till det brukar hon ta en mandelkaka.
2. Ägg med avokadotoast som hon ringlar bra olivolja över.
3. Sista är en variant av havregryn och ägg som blir till en liten annorlunda gröt.

Det här är kombinationer fulla med protein, antioxidanter och vitaminer. Jennifer tror bestämt att det hindrar en del av hennes åldrande.

Gunde Svan

Vad tror ni Gunde Svan äter? Gröt såklart! Här är Gundes recept på en bra frukost.

1 dl grynblandning
2 dl vatten
2 msk osötat äppelmos
kanel
2 1/2 dl lättmjölk
Kaffe eller te
1 skiva rågbröd, ca 35 gz
1 msk mager leverpastej
gurkskivor
1/2 grapefrukt

Gunde kokar ihop gröt på 1 dl grynblandning och 2 dl vatten enligt Ta ca: 2 msk äppelmos, kanel och 2 1/2 dl mjölk till.

Te eller kaffe med 1 skiva rågbröd, med 1 msk leverpastej och gurkskivor. Avslutar med 1 grapefrukt.

Bianca Ingrosso

Familjen Wahlgren är en populär kändisfamilj i Sverige, och den som kanske är mest populär är Bianca. Bianca brukar starta dagen med äggröra och mycket grönt t.ex avocado. Verkar som Bianca är ett stort fan av ägg, eftersom omelett är en annan favorit att starta dagen med. Till det brukar det vara nypressad juice i olika former.

Den konstigaste av de alla – Reese Witherspoon

Sammanfattar vi det hela så är ägg och grönt populärt till kändisarnas frukost. Mandelsmör är något som man kanske ska prova på som superfood. Dock finns det en kändis som står ut stort när det gäller vad man helst inte vill äta till frukost.

Reese Wither har öppet gått ut med att hon äter barnmat till frukost och även till lunch, för att avsluta med en riktig middag.

Det är förstår bra näring i barnmat men känns ganska främmande att starta dagen med en burk barnmat.

Facebook Kommentarer

Du kanske också gillar

Skriv en kommentar