fbpx
Hem Villkor

Villkor

Nordisk Mat tillhör företaget NDM Nordic AB, organisationsnummer: 559187-3616, (Hädanefter refererat till som NDM). Vi på NDM värnar om hanteringen av dina personuppgifter i enlighet med GDPR och vill därför härmed upplysa dig om hur vi kommer att behandla dina personuppgifter i enlighet med rådande lagstiftning.

Genom att godkänna dessa villkor accepterar du att dina personuppgifter kommer att sparas av NDM. Du ger oss samtycke att hantera dina personuppgifter i enlighet med GDPR, Dataskyddsförordningen. Du accepterar också att NDM kommer att skicka dig nyhetsbrev från sajter som vi förfogar över samt nyhetsbrev från aktuella samarbetspartners samt information från samarbetspartners i olika former.

Vi sparar dina personuppgifter så länge som du ger oss tillåtelse att behandla dem. Du kan närsomhelst avsluta din prenumeration hos oss genom att trycka trycka på “avregistrera dig från nyhetsbrev/unsubscribe” i nyhetsbreven.

Du kan också maila in till oss på info@nordicdigitalmedia.com om du har frågor om din data eller av någon anledning inte lyckas avregistrera dig. Om du väljer att ta bort din data kommer vi att lägga in din email i en spärrlista så att du inte kan få mer nyhetsbrev från oss.

Vi på NDM hoppas att du ska få stort nöje av våra nyhetsbrev!

Facebook Kommentarer